Beoordelingen van Yang Ming Amsterdam

Recente recensies van Yang Ming Amsterdam

4 sterren na 12 reviews

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere loempia’s, fijn snel gebracht en nog lekker goed op temperatuur bij aflevering

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter is de meeneem bakje vol, zoals het hoort te zijn. Bij deze bestelling was er weinig kip en voornamelijk paprika. En de smaak was anders dan gewend. En de garnalen waren van smaak droog. Daarnaast was de saus omgevallen waardoor de plastic zak onder de saus was besmeurd.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een gerecht met vlees terwijl ik juist zonder vlees had besteld. Ik had goed opgelet dat ik één van hun vegetarische opties koos, omdat ik geen vlees eet. Mijn vriend nam de bestelling aan, toen ik zag dat er kip op de bon stond en inderdaad kip in het gerecht ging ik meteen bellen. Eerst probeerde ik contact op te nemen met het restaurant, helaas klopt het nummer niet het lijkt wel een faxnummer. Daarna belde ik de bezorger en kreeg een ongeïnteresseerde jongen aan de lijn, die zou het doorgeven. Ik heb niets meer van hen vernomen. Mijn vriend had ook een vegetarische optie gekozen en kreeg bijna alleen maar tofu. Ik klaag nooit maar ik heb 22 euro voor niets uitgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op aangegeven tijd bezorgd en... smullen maar! Uitstekend.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te vroeg later herstelt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had Chinese bami besteld maar kreeg mihoen

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker bami en foe yong hai. Miniloempias vond ik veel deeg weinig vulling met weinig smaak. Tijd tussen bestellen en bezorgen was ca 40 minuten, en 10 minuten later dan in bevestigsmail.