Beoordelingen van Yang Ming Amsterdam

Recente recensies van Yang Ming Amsterdam

4 sterren na 35 reviews

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik aangeef dat ik om 18.30 bezorgd wil hebben, dan is het niet fijn als iets over 18.00 uur de bezorger al voor mijn neus staat! Dit moeten jullie beter plannen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd en prima in orde

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ouderwets Chinees eten. De rijsttafel is zeer uitgebreid.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot onze teleurstelling ontbrak het via de website toegezegde gratis drankje en bleek er geen rekening te zijn gehouden met onze dietaire restricties. Slordig. Het duurde ook nogal lang voordat er bezorgd werd.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kip kerrie rijst was goed verzorgt en smakelijk. Bami pang was lekker ik vond alleen de bami vettig

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We are regulars at Yang Ming, for takeout, and the food has always been good, as has the service.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede prijs en exact op tijd gebracht.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk alleen Vega trap tjoy besteld en op uitdraaide bon stond Vega fou j hai! Vreemd dus kreeg ook fou j hai, Graag codes checken.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, grote porties.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele scheve prijs-kwaliteit verhouding. We betaalden meer dan 20 euro (zonder bezorgkosten) voor 1 bakje eten plus 2 vietnamese loempia's (6,50) die duidelijk door waren gesneden zodat het er opeens wel 4 zijn. Gebakken banaan was op, het bedrag hiervoor hebben we wel netjes teruggekregen. En de bon was 85 cent meer dan de bedragen bij elkaar aangaven op internet. Dus helaas veel mis, daardoor erg teleurgesteld, en we bestellen dus voortaan niet meer hier.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten van goede kwaliteit maar alleen een beetje weinig rijst bij sommige menu's

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht restaurant gesloten en nemen gewoon bestellingen aan terwijl ze dicht zijn dus geen eten wel geld getuind word nu uit gezocht!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk een aanrader

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het smaakte prima!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en (deze keer) snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de hoeveelheden zijn groot.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker op tijd geleverd Aanrader. Ga zo door.Jan

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had er een tijd bijgezet maar kwam 40 minuten te vroeg dus moest het opwarmen de pangang spek was droog en dat terwijl t SPEK is zou dit niet kunnen de bami was bami zonder dar er ook maar iets anders in zat

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere loempia’s, fijn snel gebracht en nog lekker goed op temperatuur bij aflevering

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter is de meeneem bakje vol, zoals het hoort te zijn. Bij deze bestelling was er weinig kip en voornamelijk paprika. En de smaak was anders dan gewend. En de garnalen waren van smaak droog. Daarnaast was de saus omgevallen waardoor de plastic zak onder de saus was besmeurd.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een gerecht met vlees terwijl ik juist zonder vlees had besteld. Ik had goed opgelet dat ik één van hun vegetarische opties koos, omdat ik geen vlees eet. Mijn vriend nam de bestelling aan, toen ik zag dat er kip op de bon stond en inderdaad kip in het gerecht ging ik meteen bellen. Eerst probeerde ik contact op te nemen met het restaurant, helaas klopt het nummer niet het lijkt wel een faxnummer. Daarna belde ik de bezorger en kreeg een ongeïnteresseerde jongen aan de lijn, die zou het doorgeven. Ik heb niets meer van hen vernomen. Mijn vriend had ook een vegetarische optie gekozen en kreeg bijna alleen maar tofu. Ik klaag nooit maar ik heb 22 euro voor niets uitgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op aangegeven tijd bezorgd en... smullen maar! Uitstekend.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te vroeg later herstelt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had Chinese bami besteld maar kreeg mihoen

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker bami en foe yong hai. Miniloempias vond ik veel deeg weinig vulling met weinig smaak. Tijd tussen bestellen en bezorgen was ca 40 minuten, en 10 minuten later dan in bevestigsmail.